× Close

Help Nina.care

Nina.care

Oppas app

Heb jij onze app al gedownload? Je vindt de perfecte match door een profiel aan te maken, jouw wensen en behoeften door te geven en… ons algoritme zorgt voor de rest.

Wanneer je jouw match hebt gevonden, wordt ook de betaling helemaal geregeld door onze app. Top toch? Dan hoef jij niet dat lastige gesprek te voeren als een betaling te laat is. We koppelen simpelweg je bankrekening aan onze app en alles gaat automatisch!

Onze app is volledig gratis en beschikbaar in de App Store of in Google Play. Download de app door op onderstaande knop te klikken!

Niet het antwoord waar je op hoopte? Ga terug naar onze helppagina.

download babysit app