× Close

Help Nina.care

Nina.care

Uurloon

Onze oppassers bepalen zelf hun uurloon. Zodra ze zich inschrijven in onze app, kijken we naar andere oppassers die hetzelfde profiel hebben en stellen we een uurloon voor.

Het uurloon wordt meestal bepaald door de leeftijd van de oppas, de ervaring, of de oppas een diploma heeft in kinderopvang, de gevraagde verantwoordelijkheden en het land en de stad waarin ze wonen.

Ook oppassers met een EHBO-diploma of een ander relevant diploma vragen meestal een hoger uurloon dan babysitters die geen diploma in de kinderopvang hebben. Als de oppas moet helpen met huishoudelijke taken, naast het zorgen voor de kinderen, is het uurloon meestal ook wat hoger.

Het uurloon wordt uiteindelijk pas echt bepaald wanneer er een match is gevonden tussen een gezin en een oppas. Krijg je namelijk te weinig respons, dan is het verstandig om je uurloon te wijzigen.

Meer weten over het uurloon in jouw regio? Download onze app door op onderstaande knop te klikken!

Niet het antwoord waar je op hoopte? Ga terug naar onze help pagina.

Au pairs are entitled to receive pocket money throughout their stay from their host family. The amount of pocket money they receive depends on their host country or in some cases, city, and the associated cost of living.